Kledingreparatie & Stomerij De Korf

De Korf 43, 2924 AH Krimpen aan den IJssel

0180-471800

Over Kledingreparatie & Stomerij De Korf

Bij Kledingreparatie & Stomerij De Korf kun je terecht voor een breed scala aan diensten. Wij repareren kleding en maken kleding op maat. Of het nu om een kostuum, een jurkje of een vest gaat; wij hebben de specialisten in huis. Daarnaast zorgen we voor textielreiniging en hebben we een wasserij. Verder hebben we een ongekend breed assortiment op het vlak van gordijnen, jaloezieën en vitrages. Alleen al qua stof kan men kiezen uit liefst 20.000 verschillende dessins. Verder willen we binnenkort ook producten als schooltassen, koffers en riemen gaan verkopen.

Wie wanddecoraties wil aanschaffen wordt in alle opzichten voorzien van maatwerk. We meten desgewenst bij de mensen thuis of op kantoor op en zorgen indien nodig ook voor de montage. Een zelfde vorm van vakmanschap leggen we aan de dag als het gaat om meubelstoffering en meubelrestauratie; één van de mooiste onderdelen van ons vak. Ook hier geldt dat het aantal bekledingsmogelijkheden ongekend groot is. We nemen alle tijd voor onze klanten en werken vanuit onze drie sleutelwoorden: kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Kledingreparatie & Stomerij De Korf bevindt zich op een prima plek aan de rand van het winkelcentrum met meer dan voldoende parkeerruimte in de directe omgeving.