Sluimer Schoenen

De Korf 17, 2924 AH Krimpen aan den IJssel

Over Sluimer Schoenen

Sluimer Schoenen is gestart in 1994 met een eigentijdse schoenenzaak. Met een collectie waarbij rekening word gehouden met kwaliteit, prijsniveau en het belangrijkste een comfortabele pasvorm. Verschillende stijlen zijn bij ons te vinden schoenen voor alle dag, sportieve, modieuze en geklede collecties. U vindt bij ons een gevarieerd aanbod voor zowel dames als heren. Met ingang van september 2015 kunt op Hardinxveld-Giessendam niet meer terecht voor herenschoenen.

Bij Sluimer vindt u veel toonaangevende merken zoals; Ara, Australian, Berkelmans, Bugatti, Caprice, Carmens, Clarks, Ecco, Esprit, Gabor, Helioform, Humberto, Jenny by Ara, Marco Tozzi, Mjus, Pitt, Remonte, Rieker, Rohde, Romika, Skechers, Waldläufer.

Daarbij vindt u ook een leuke collectie lederwaren waardoor het winkelen nog leuker wordt. Het is belangrijk dat u uw schoenen, boots of laarzen ook goed onderhoud met de daarvoor juiste onderhoudsverzorging. Voor de onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht en wij geven u advies.

Wij geven u een eerlijk en vrijblijvend advies en wat service betreft bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden de winkel verlaat!!

Tot ziens in één van onze winkels!

Openingstijden Sluimer Schoenen

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur 
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur

Zondag           Gesloten